Συνεχίζεται η φρίκη για τον εντοπισμό των αγνοούμενων στην περιοχή Μάτι της Ανατολικής Αττικής όπου τις προηγούμενες ημέρες η επέλαση της φωτιάς σκέπασε με θάνατο την περιοχή.

Ο αδερφός του αγνοούμενου Δημήτρη Τουρναδίτη ανέφερε σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ ότι στο οικόπεδο της φρίκης που βρήκαν τραγικό θάνατο 26 άνθρωποι, το οποίο βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από το σπίτι της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη και του αδερφού του, υπάρχουν πληροφορίες ότι βρίσκονται τα νεκρά σώματα των δύο αγνοουμένων.

Ωστόσο, όπως συμπλήρωσε ο ίδιος, υπάρχει ενδεχόμενο η ηθοποιός να πέθανε μαζί με τους 26 στην προσπάθειά της να εντοπίσει τον σύζυγό της.

Το στοιχείο που περιπλέκει ακόμη περισσότερο την υπόθεση εξεύρεσης της ηθοποιού και του συζύγου της είναι ότι βρέθηκε κοντά στην παραλία το ένα από τα δύο κατοικία που είχε η οικογένεια απανθρακωμένο σε ένα κλουβί. Οι Αρχές υποθέτουν ότι το κλουβί μεταφέρθηκε από κάποιον στο σημείο. Την ώρα που το σκυλί που διατηρούσε το ζεύγος βρέθηκε απανθρακωμένο στο σπίτι.

Αυτή τη στιγμή, ο αδερφός του Δημήτρης Τουρναδίτη περιμένει σκάφος που θα τον πάει να αναγνωρίσει το πτώμα αν ανήκει στον αδερφό του.

Σημειώνεται ότι, νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η Αστυνομία διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν δύο σορούς να εντοπίζονται στην ευρύτερη περιοχή στο Μάτι κάνοντας λόγο για εντοπισμό προσωπικών αντικειμένων.