Παρέμβαση πραγματοποίησαν μέλη της Λαϊκής Ενότητας στα γραφεία της ΔΕΗ Αριστείδου ενάντια στην διακοπή ρεύματος από την ΔΕΗ σε χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις, λόγω του ότι δεν μπορούν να πληρώσουν τους τεράστιους λογαριασμούς.

Τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας καταγγέλλουν ότι η Δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού προχωρά το τελευταίο διάστημα σε διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριά που αδυνατούν να πληρώσουν της οφειλές τους.

«Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και σε περίπτωση ρύθμισης, που αδυνατεί ο καταναλωτής να πληρώσει δόση παράλληλα με τον τρέχοντα λογαριασμό, η ΔΕΗ προχωρά σε διακοπή ρεύματος. Το πιο εξωφρενικό είναι ότι απειλούνται η έχουν ήδη διακοπή ρεύματος  και χιλιάδες καταναλωτές της ΔΕΗ που θα έπρεπε να έχουν προστατευτεί  καθώς είναι δικαιούχοι του κοινωνικού τιμολογίου. Χιλιάδες συμπολίτες μας που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας όχι μόνο  έχουν διακοπή ρεύματος αλλά κινδυνεύουν να πάνε και στα δικαστήρια για
οφειλές. Δεν θα το επιτρέψουμε. Ενάντια στην «μεταμνημονιακή» λεηλασία της κυβέρνησης απαντάμε με αγώνες.», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας.