Απίστευτη ήταν η αγριότητα σε ληστεία που σημειώθηκε στην Άσσο της Κεφαλονιάς.

Συγκεκριμένα κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι, χτύπησαν με μαγκούρες και λοστούς και έδεσαν όλα τα μέλη της οικογένειας, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Τις φωνές τους άκουσε ένας γείτονας, ο οποίος μπήκε στο σπίτι να τους λύσει, ενώ κάλεσε και την αστυνομία.

Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, ενώ σοβαρά τραυματισμένος είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο inkefalonia, ο ιδιοκτήτης εστιατορίου Αντώνης Χρυσάφης οι κουκουλοφόροι χτυπούσαν τον ίδιο, τη σύζυγό του, την κόρη του και τον γαμπρό του με λοστούς και σιδερένιες μαγκούρες, με σκοπό να αποσπάσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

«Κατά τις 5 η ώρα ξύπνησα και είδα κάποιους με σιδερένιες μαγκούρες, κουκούλες και καπέλο και άρχισαν να με βαράνε. Αντιστάθηκα και ίσως αυτό ήταν το λάθος μου. Με έριξαν κάτω μου πάτησαν το κεφάλι, προσπάθησα να τραβήξω του ενός την κουκούλα και ίσως να του έχω προκαλέσει αμυχές. Δεν μίλησαν μεταξύ τους για να καταλάβω αν είναι Έλληνες ή ξένοι, μόνο είπαν ευρώ, ευρώ» ήταν τα λόγια του από το κρεβάτι του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς και συνεχίζει εξοργισμένος για το μένος που δέχθηκε από τους ληστές: «Αν είχα όπλο στο σπίτι θα τους πυροβολούσα και ας πήγαινα 100 χρόνια μέσα. Μας χτύπησαν πολύ άγρια και εμένα και τους υπόλοιπους, τον γαμπρό μου τον χτύπησαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού του» ανέφερε χαρακτηριστικά.