Αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι στην υπόθεση της νεαρής που βρέθηκε κυριολεκτικά πεταμένη στο Ζεφύρι μετά τον ομαδικό βιασμό της. Η νεαρή ξύπνησε από το κώμα, ενώ στο νοσοκομείο την επισκέφθηκε γυναίκα που ισχυρίζεται πως είναι η γιαγιά της.

Μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας της άτυχης κοπέλας, η γυναίκα μετέβη στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται η νεαρή, και είπε στους αστυνομικούς πως αναγνώρισε σε αυτή τη φωτογραφία την εγγονή της, την οποία αναζητούσε επί μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star, η 22χρονη φέρεται να είναι μπλεγμένη στα δίχτυα των ναρκωτικών, έχει μία αδελφή 8 ετών και κατοικεί στους Αγίους Θεοδώρους Αττικής.

Οπως είπαν η γιαγιά και η αδερφή της, εδώ και δυο χρόνια είναι μπλεγμένη με τα ναρκωτικά.

Η 22χρονη εντοπίστηκε την Τετάρτη το απόγευμα άγρια κακοποιημένη από αδίστακτους δράστες οι οποίοι την «πέταξαν» στην άκρη του δρόμου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό ο βιασμός της κοπέλας να έγινε σε άλλο σημείο και έπειτα να την άφησαν στο Ζεφύρι, στην οδό Σικελιανού, ενώ δεν αποκλείεται πριν την άγρια σεξουαλική κακοποίηση να είχε πάρει ή να της είχαν δώσει ουσίες.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς έχει ληφθεί δείγμα DNA από τα νύχια της και από τα ρούχα που φορούσε.