Ενας νεαρός λιμενικός που υπηρετούσε στην περιοχή της Κορίνθου και έχει μετατεθεί σε άλλη περιοχή θεωρείται άνθρωπος κλειδί προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες και τα αίτια της δολοφονίας της 33χρονης στην Κηφισιά.

Όπως αναφέρεται στα Νέα, η 33χρονη είχε κατηγορηθεί για ληστείες και συνεργασία με Αλβανούς και Έλληνες ποινικούς ενώ φέρεται να διατηρούσε τουλάχιστον παλιότερα προσωπικές επαφές με Έλληνα ποινικό το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί σε υποθέσεις προστασιών όπως και άλλων εγκληματικών ενεργειών.

Φαίνεται να είχε προστριβές, τον περασμένο Μάιο, με Έλληνα κακοποιό που δολοφονήθηκε τον Ιούνιο στο Παλαιό Φάληρο, και ο οποίος φερόταν τότε να την είχε απειλήσει. Επίσης, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, γνώριζε πολλά άτομα από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος ενώ φερόταν, πάντα σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, να έφερε όπλο.

Όμως τον τελευταίο καιρό δεν φαίνεται να είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές και διέμενε με το παιδί της και συγγενείς της στην Κηφισιά.

Πρόκειται για τη δεύτερη δολοφονία γυναίκας που είχε έμμεσες ή άμεσες σχέσεις με τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος. Η πρώτη ήταν η δολοφονία, το 2009 στα Καμίνια, της συζύγου «νονού» της νύχτας για την οποία μάλιστα ήταν κατηγορουμένη, ως ηθικός αυτουργός η δολοφονηθείσα στην Κηφισιά. Τελικώς αθωώθηκε.

Η άτυχη 33χρονη είχε πυροβοληθεί από αγνώστους και το βράδυ της 6ης Οκτωβρίου στην οδό Βεΐκου, στο Γαλάτσι.