Συνελήφθη για ληστεία κατά συναυτουργία ο αστυνομικός, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε και κρατήθηκε όμηρος χθες από ομάδα Πακιστανών στη Νίκαια.  

Τώρα οι Αρχές αναζητούν άλλα τρία άτομα που φέρεται να είναι συνεργοί του, ενώ δεν αποκλείεται να είναι και αυτοί αστυνομικοί.  

Όλα έγιναν την Πέμπτη, στις 3 τα ξημερώματα, όταν ένας άνδρας στη Νίκαια κάλεσε την Αστυνομία, λέγοντας πως άκουγε φωνές και πως φοβόταν μήπως γινόταν κάποια ληστεία σε πολυκατοικία της περιοχής.  

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν άμεσα στο σημείο, όταν και δέχτηκαν επίθεση από μετανάστες, που κατοικούσαν σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας, οι οποίοι τους πέταξαν ξύλα και πέτρες από το μπαλκόνι. Ωστόσο, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να φτάσουν στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, να εισβάλλουν σε αυτό και να ακινητοποιήσουν τελικά τους μετανάστες.  

Επιπρόσθετα, βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα καθώς ήταν δεμένος σε μία καρέκλα, ένας 34χρονος άντρας, με βαριά τραύματα, ο οποίος τους είπε ότι είναι αστυνομικός. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ούτως ώστε να εξηγήσουν τι ακριβώς συνέβη.

Οι εξελίξεις όμως έφεραν ανατροπές καθώς οδήγησαν στην σύλληψη τελικά του αστυνομικού με την κατηγορία της ληστείας, κάτι που είχαν ισχυριστεί και οι Πακιστανοί όταν επιχείρησαν να δικαιολογήσουν τον ξυλοδαρμό του.