Εκατοντάδες επισκέπτες έδωσαν το παρών στην εκδήλωση των Νέων του Μ.Α.Ζ.Ι. που διοργάνωσαν σε συνεργασία με το echarity.gr, για τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού, στο TOMS FLAGSHIP στη Θεσσαλονίκη.

Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, τελευταία ημέρα του μήνα, που είναι αφιερωμένος στην καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, από νωρίς το μεσημέρι έως τις 9:00 το βράδυ, το κέντρο της Θεσσαλονίκης γέμισε με ροζ μπαλόνια και μπλούζες με το pink ribbon.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο TOMS FLAGSHIP, σχηματίστηκαν ουρές καθώς η εταιρεία PCP Clothing συμμετείχε και πωλούσε μόνο για αυτή την ημέρα, τα αγαπημένα κολάν και μπλούζες με έκπτωση 50%. Γυναίκες όλων των ηλικιών αλλά και άντρες, για τουλάχιστον 5 ώρες, περνούσαν συνεχώς από την εκδήλωση για να αγοράσουν τα προϊόντα που αγαπούν σε αυτή την μοναδική τιμή, μόνο για την ξεχωριστή εκδήλωση. Μέρος των εσόδων δόθηκαν στον σύλλογο Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης.

Εθελόντριες του Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης, βρίσκονταν καθ’ όλη την διάρκεια στον χώρο και ενημέρωναν τους επισκέπτες για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Οι περισσότεροι απόλαυσαν την στιγμή που ζωγράφισαν την δική τους μπλούζα με ροζ χρώματα και σχέδια που επιθυμούσαν. Αγοράζοντας τα t-shirts, ενίσχυσαν το έργο του συλλόγου και κράτησαν ένα ενθύμιο με ηχηρό μήνυμα.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η MeliSoulagr, που γλύκανε όλους τους επισκέπτες με «pinkcookies» ειδικά φτιαγμένα για την ημέρα.

Ο πρόεδρος των Νέων του Μ.Α.Ζ.Ι., Θεολόγος Ηλιού, σημείωσε: «Αυτές οι πρωτοβουλίες είναι πολύ όμορφες γιατί ακριβώς ανταποκρίνονται σε έναν όμορφο σκοπό. Οι Νέοι του Μ.Α.Ζ.Ι. θέλαμε να δείξουμε ότι βρισκόμαστε στο πλευρό των γυναικών που ήρθαν αντιμέτωπες με τον καρκίνο και δεν δείλιασαν. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους συμμετείχαν στην πρωτοβουλία μας».

«Η συνεργασία του portal Κοινωνικής δικτύωσης και αλληλεγγύης #echaritygr με τον Πολυχώρο και concept store Toms Flagship Thessaloniki, επισφραγίζεται με μια εκδήλωση που ενισχύει τόσο το προφίλ του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης όσο σαφώς και τη σημασία της σύμπραξης με Οργανισμούς όπως οι Νέοι του ΜΑΖΙ που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την ιδέα της αποψινής βραδιάς. Η εταιρία TOMS Greece επιδεικνύει χρόνια τώρα παγκόσμια όσο και ευρωπαϊκά και στη χώρα μας, τη σημασία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και ενδυναμώνει τις έννοιες της Αλληλεγγύης και του Ανθρωπισμού μέσα από αντίστοιχες δράσεις και εκδηλώσεις. Αρωγοί μας στις δράσεις μας, πάντα η Pastry Blogger MeliSoula.gr και σαφώς όλοι οι καλεσμένοι μας που υποστηρίζουν την Κοινωνία των Πολιτών», σημείωσε ο υπεύθυνος του TOMS Greece στη Θεσσαλονίκη, Αλέξανδρος Τανασκίδης.