Τους αρραβώνες της μικρότερης κόρης τους, Θεοδώρας, με τον Αμερικανό Μάθιου Κούμαρ ανακοίνωσαν, με ένα λιτό κείμενο, ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Άννα-Μαρία.

Ο κ. Κούμαρ είναι 34 ετών γιος του Σαμ και της Λόνι Κούμας που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότια Καλλιφόρνια και εξασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου στο Λος Άντζελες.

«Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον γάμο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω» καταλήγει το δελτίο Τύπου το οποίο συνοδεύεται και με δυο φωτογραφίες ασπρόμαυρες των μελλόνυμφων.

Σημειώνεται ότι η Θεοδώρα και ο δικηγόρος είναι μαζί 2,5 χρόνια ενώ το περασμένο καλοκαίρι απόλαυσαν τις διακοπές τους μαζί με την οικογένεια της Θεοδώρας στις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι. Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε στο Λος Άντζελες εκεί όπου δραστηριοποείται ο πολλά υποσχόμενος δικηγόρος και η γαλαζοαίματη ηθοποιός. Η πρώτη κοινή τους εμφάνιση ήταν το 2016 όταν παραυρέθηκαν σε γάμο φίλων τους από την Ινδία. Αλλά και το Φεβρουάριο του 2017 το ζευγάρι βρέθηκε στο γάμο του Φίλιππου Λαιμού με τη Μαριάννα Γουλανδρή.

Ο Μάθιου Κούμαρ έχει αποφοιτήσει από τη νομική σχολή La Verne της Καλιφόρνιας και ειδικεύεται στις αγωγές αποζημιώσεων θυµάτων από φυσικές καταστροφές. Ενώ έχει συνεργαστεί με κορυφαία δικηγορικά γραφεία του Λος Άντζελες.