Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί από το πρωί της Δευτέρας στους περισσότερους δρόμους της Αθήνας με την βροχή να επιδεινώνει την κατάσταση.

Προβλήματα στην κίνηση εντοπίζονται ιδιαίτερα στην Αλεξάνδρας, στην Πέτρου Ράλλη, στην Κατεχάκη, την Κηφισίας, τη Μεσογείων, στην Συγγρού και την Λεωφόρος Ποσειδώνος.

Στην Κηφισίας το μποτιλιάρισμα εντοπίζεται στο ρεύμα καθόδου από το Μαρούσι μέχρι το Ψυχικό, ενώ κίνηση έχει και στην άνοδο

Κίνηση υπάρχει επίσης και στην κάθοδο από την Αγία Παρασκευή μέχρι τον κόμβο των Αμπελοκήπων, ενώ ουρές έχουν σχηματιστεί και στην Κατεχάκη, την Ηλιουπόλεως και τη Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί και στα δύο ρεύματα της Εθνική Οδού Αθηνών-Λαμία με τα προβλήματα να εντοπίζονται κυρίως στο ύψος της Κηφισίας μέχρι το Μοσχάτο.

Σημαντικές δυσκολίες και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την περιφερειακή Υμηττού στο ύψος της Αγίας Παρασκευής μέχρι τον κόμβο Μεταμόρφωσης και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από την Μεταμόρφωση μέχρι τον κόμβο Κηφισίας.