Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσία της Κωτσόβολος στη φετινή έκθεση XENIA στο MetropolitanEXPO κατά τη διάρκεια της οποίας η Business Ομάδα της εταιρείας παρουσίασε το Μηχανοστάσιο Του Μέλλοντος.

Το project αυτό παρουσιάστηκε για 1η φορά στη HORECA 2018 με το Δωμάτιο του Μέλλοντος και έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τουριστικού κλάδου, με τις υπηρεσίες και τις λύσεις που προτείνει για τις ξενοδοχειακές μονάδες. Εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και αυτοματισμούς που δεν συναντώνται στα κλασικά δωμάτια, προσφέρει στον επισκέπτη τον απόλυτο έλεγχο του δωματίου του, δίνοντας του τη δυνατότητα να «ελέγχει» το περιβάλλον του και να δημιουργεί το κατάλληλο για εκείνον.

Στη φετινή έκθεση Xenia 2018, η ξενάγηση επικεντρώθηκε σε έναν ακόμη χώρο των ξενοδοχείων, αυτή του μηχανοστασίου και σύμφωνα με τη Business Ομάδα της εταιρείας το Μηχανοστάσιο του Μέλλοντος, δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του κάθε ξενοδοχείου να ρυθμίζει τις λειτουργίες των δωματίων, χωρίς να κρίνεται απαραίτητη η παρουσία του στο χώρο. Επιπλέον, είναι φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς εξασφαλίζει τη μείωση των εκπομπών CO2. Το περίπτερο της εταιρείας, κατακλύστηκε από τους επισκέπτες της έκθεσης, οι οποίοι έσπευσαν να γνωρίσουν τις νέες εντυπωσιακές λειτουργίες και προτάσεις της Κωτσόβολος αλλά και την ποικιλία των ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών ειδών που μπορούν να εξοπλίσουν την κάθε ξενοδοχειακή μονάδα ανεξάρτητα από το μέγεθός της.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Business Ομάδας, πάνω από 250.000 επιχειρήσεις εμπιστεύονται τις υπηρεσίες της Κωτσόβολος, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας, ενώ το δίκτυο συνεργατών αυξάνεται συνεχώς.

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα, εδώ και 68 χρόνια φέρνει το αύριο της τεχνολογίας, σήμερα, και καθιστά προσιτές τις κορυφαίες καινοτομίες προς όλους τους ανθρώπους. Οι 2.300 εργαζόμενοι, τα 95 φυσικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.kotsovolos.gr και το τηλεφωνικό κέντρο είναι πάντα στη διάθεση όλων για την εξυπηρέτησή τους. Με το ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών, Κ support, παρέχει ακόμα περισσότερες λύσεις στην επέκταση της ζωής των συσκευών, ενώ με το οmnichannel μοντέλο της παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε εταιρικό Β2Β επίπεδο.

Σχετικά με τη DixonsCarphone

Η Dixons Carphone plc είναι η κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρεία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και τηλεπικοινιακών προϊόντων και υπηρεσιών και απασχολεί πάνω από 42.000 εργαζόμενους σε 9 χώρες. Η DixonsCarphone προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών και κινητών συσκευών που υποστηρίζονται από υπηρεσίες μετά την πώληση και παρέχονται από το brand της εταιρείας Knowhow, διευκολύνοντας το κοινό να ζει καλύτερα μέσα σε έναν κόσμο διαδικτυακά συνδεδεμένο.

Τα υψηλού επιπέδου brands της DixonsCarphone περιλαμβάνουν τα Currys PC World και την Carphone Warehouse στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, την Elkjøp, την Elkjøp Phonehouse, την Elgiganten, την Elgiganten Phone House, την Gigantti στις σκανδιναβικές χώρες, την Κωτσόβολος στην Ελλάδα, την DixonsTravel σε μια σειρά από Αγγλικά, Ιρλανδικά και Νορβηγικά αεροδρόμια. Τα βασικά brands παροχής υπηρεσιών περιλαμβάνουν τη Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τις Σκανδιναβικές χώρες.

Οιυπηρεσίεςγιαεπιχειρήσεις (B2B) παρέχονταιμέσωτων brands Connected World Services, Currys PC World Business και Carphone Warehouse Business. Το brand Connected World Services στοχεύει στην αξιοποίηση της υπάρχουσας τεχνογνωσίας, μεθόδων διαχείρισης και τεχνολογίας του Ομίλου, προκειμένου να προσφέρει ένα εύρος υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις.