Ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη καταδικάζει το λιντσάρισμα του 19χρονου που εμπλέκεται στην υπόθεση δολοφονίας της.

Το θέμα με τον κατηγορούμενο πρέπει να κριθεί ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης σημείωσε μιλώντας στον ANTI ενώ ερωτηθείς πως αντέδρασε όταν άκουσε ότι ξυλοκοπήθηκε ο 19χρονος, ανέφερε ότι «μπήκα στη θέση του γονιού».

Σε κατάσταση σοκ η σύντροφος του 21χρονου

Την ώρα που έρχονται στο φως νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, η σύντροφος του 21χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της φοιτήτριας αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της συνέχιζε να μιλά μαζί της μετά το έγκλημα σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό.

Η κοπέλα που μίλησε στο STAR, αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της συνέχιζε να μιλά μαζί της σαν να μην συμβαίνει τίποτα, την ώρα που η άτυχη Ελένη είχε δολοφονηθεί.

– Πως ήτανε;

– «Σαν να μην έγινε τίποτα. Δεν κατάλαβα κάτι γιατί συνέχεια μου έλεγε ότι του έλειπα και πότε θα πάω. Μου έκανε εντύπωση γιατί μιλήσαμε πολύ λίγο χρόνο, τρία λεπτά μόνο, και μου το έκλεισε απότομα. Ούτε κατάλαβα ότι ήταν στεναχωρημένος. Πάντα εμένα μου έλεγε όταν είχε κάτι έλεγε, μιλούσε, δεν κατάλαβα τίποτα».

– Στη μεταξύ σας σχέση ήταν βίαιος;

– «Όχι ποτέ».

Η σύντροφος του 21χρονου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «για μένα έχει πέσει η γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν μπορώ δεν έχω λόγια τι να πω με αυτά που έχουν γίνει, δεν το έχω αντιληφθεί ακόμα ότι έχει γίνει όλο αυτό, νομίζω ότι είναι όνειρο και θα ξυπνήσω», αναφέρει η νεαρή κοπέλα.

«Μου έχει περάσει από το μυαλό ότι στη θέση της Ελένης θα μπορούσα να είμαι εγώ. Με όλα αυτά που έχω ακούσει εννοείται πως φοβήθηκα Είναι λογικό να φοβάσαι να ξέρεις ότι έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου και από την άλλη να τον έχουν βγάλει …δεν ξέρω δεν μπορώ δεν έχω λόγια να περιγράψω. Αυτό είναι τραύμα και αυτό δεν θα το ξεχάσω» λέει.