Ένα ακόμα στοιχείο για τον τραγικό θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής, αποδεικνύοντας πως όλα ήταν σκηνοθετημένα.

Αναλυτικότερα, ο κ. Ταουξής, έκανε μια ακόμα σημαντική αποκάλυψη στο STAR τονίζοντας ότι μέλος της ερευνητικής του ομάδας, ο Ίωνας Κωνσταντίνου, ανακάλυψε ότι ο καθρέφτης από το αμάξι της Ειρήνης είχε σπάσει από τη θερμοκρασία και είχε πέσει κάτω. Τα κομμάτια από τον καθρέφτη βρέθηκαν στο πατάκι του συνοδηγού, κάτω από το μπετόνι με τα καύσιμα.

Ο κ. Τσούκαλης σημείωσε ότι ο καθρέφτης έχει πάντα μια κλίση προς τη μεριά του οδηγού και είναι περίεργο που τα κομμάτια βρέθηκαν στη θέση του συνοδηγού.

Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή στο μισοκαμένο όχημα της σε ένα απόμερο μέρος κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα.

Αν και αρχικά θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για αυτοκτονία, η οικογένεια ερεύνησε την υπόθεση, ισχυριζόμενη ότι κάποιος τη δολοφόνησε.

Αργότερα, ο εισαγγελέας Αγρινίου άσκησε διώξεις κατ» αγνώστων, παραδεχόμενος για πρώτη φορά ότι ο θάνατος της είναι δολοφονία. Από τότε, οι ένοχοι αναζητούνται.