Kαλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα την Παρασκευή. Παγετός εκδηλωθεί κατά τη διάρκεια τη νύχτας και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά, ιδιαίτερα στη Δυτική Μακεδονία όπου θα είναι ισχυρός. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

H θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία από -9 έως 6 βαθμούς, στα βόρεια και κεντρικά από -5 έως 10 βαθμούς, στα δυτικά και νότια από -1 έως 14 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 1 έως 14 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από 2 έως 11 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και κατά περιόδους στα δυτικά πελάγη βορειοδυτικοί μέτριοι. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι , 4 με 5 μποφόρ, και στα νοτιοανατολικά πελάγη βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ, με προοδευτική μικρή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς.

Καλός καιρός στην Αττική με ασθενείς ανέμους. Η θερμοκρασία από 5 έως 11 βαθμούς.

Ανάλογο το σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλονίκη με ασθενείς ανέμους. Η θερμοκρασία από 1 έως 9 βαθμούς Κελσίου.