Με διαρκείς συναντήσεις με τους συμπολίτες της στον Πειραιά, σε εκδηλώσεις και γειτονιές, συνεχίζει ακάθεκτη τον προεκλογικό αγώνα, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη και τον «Πειραιά Νικητή», η γνωστή δημοσιογράφος Ανδριάνα Ζαρακέλη.

Τώρα γίνεται κατανοητό γιατί η ίδια αποδέχτηκε την πρόταση του δημάρχου Γιάννη Μώραλη να ριχτεί στη «μάχη» του σταυρού και να ζητήσει την εμπιστοσύνη των Περαιωτών. Η δραστήρια δημοσιογράφος αποδεικνύει ότι ξέρει καλά τα προβλήματα της καθημερινότητας του Πειραιά αλλά κυρίως γνωρίζει πολύ καλύτερα τη νοοτροπία και τις προτεραιότητες των συμπολιτών της πράγμα που τις δίνει στρατηγικό πλεονέκτημα τόσο για την εκλογή της όσο όμως και για το συνολικό καλό του συνδυασμού.

Μία εβδομάδα πριν τις εκλογές η Ανδριάνα Ζαρακέλη δίνει «αγώνα» για την θριαμβευτική επικράτηση του «Πειραιά Νικήτη», συμμετέχοντας όπου την καλούν και σε δράσεις που η ίδια διοργανώνει «οργώνοντας», στην κυριολεξία, την πόλη του Πειραιά.

Ξεκίνησε τη Δευτέρα ως συντονίστρια στην εξαιρετικά επιτυχημένη συναυλία κατά της φτώχειας, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς με το σύνθημα «προσφέρουμε, ελπίζουμε, τραγουδάμε». Σε ένα κατάμεστο Βεάκειο, παρουσία πολιτικών, αυτοδιοικητικών και όλων των φορέων, πριν από την έναρξη της συναυλίας τιμήθηκε για την μεγάλη της κοινωνική προσφορά, από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, η Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNESCO και Πρόεδρος του Συλλόγου «Ελπίδα» κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τον «Χρυσούν Σταυρόν του Πολιούχου Αγίου Σπυρίδωνος του θαυματουργού», τον οποίο απένειμε ο Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ και ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης. Επίσης τιμήθηκε με την ίδια διάκριση ο ηγέτης της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, για την ανεκτίμητη και διαρκή στήριξή του στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, καθώς και για τη γενικότερη προσφορά του στην πόλη του Πειραιά. Την τιμητική διάκριση απένειμε ο Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ.

 

 

Η Ανδριάνα Ζαρακέλη δεν σταματάει να επισκέπτεται γειτονιές του Πειραιά, με τις λαϊκές αγορές να έχουν την «τιμητική» τους αυτή την εβδομάδα, όπου η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική. Μάλιστα, εκεί όπου η ίδια βρέθηκε, μαζί με άλλους ανθρώπους του συνδυασμού, στο πλευρό του ηγέτη του Ολυμπιακού και εκ νέου υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Βαγγέλη Μαρινάκη, η υποδοχή των Πειραιωτών ήταν ένθερμη δίνοντας το πραγματικό «μήνυμα» νίκης που δεν είναι άλλο από την άποψη που εκφράζει ο πειραιώτικος λαός σε δρόμους και χώρους εργασίας.

 

Το «πάρτι» που διοργάνωσε ωστόσο, η γνωστή δημοσιογράφος, το βράδυ της Τρίτης σε γνωστό cagfe- bar της πόλης, αποτέλεσε ένα γεγονός που συζητείται ακόμα και δύο μέρες μετά, τόσο για τη μαζική παρουσία πολιτών του Πειραιά που γέμισαν από νωρίς τον χώρο της εκδήλωσης όσο και για την ανταπόκριση κορυφαίων πολιτικών προσωπικοτήτων – κυρίως από τη Νέα Δημοκρατία –παρουσία του δημάρχου του Πειραιά Γιάννη Μώραλη , του Βαγγέλη Μαρινάκη, πολλών συναδέλφων της από τον χώρο της δημοσιογραφίας, αυτοδιοικητικών παραγόντων, εκπροσώπων φορέων και γενικά ανθρώπους που έδωσαν το παρών για να στηρίξουν εμπράκτως την υποψηφιότητα της Ανδριάνας Ζαρακέλη αλλά και την προσπάθεια για την επανεκλογή του δημάρχου Γιάννη Μώραλη που φαίνεται το φαβορί των εκλογών της επόμενης Κυριακής.