Τρεις άνθρωποι πέσανε στη θάλασσα με το αυτοκίνητό τους κάτω από αδιευκρίνιστες αιτίες . Ανασύρθηκαν νεκροί η μητέρα 35 ετών με το επτά μηνών παιδί της που βρισκόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Όπως διαβάζουμε στο lefkasnews.gr, όλα συνέβησαν σήμερα αργά το απόγευμα στο λιμάνι της Βασιλικής, όπου ο άτυχος Βούλγαρος Ρομά είχε πάει με την οικογένειά του. Ο οδηγός ήταν γνώστης της περιοχής εφόσον εργαζόταν εκεί τα τελευταία χρόνια επισκευάζοντας τις υδρορροές.

Ξαφνικά το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του τύπου station βρέθηκε στον πυθμένα του λιμανιού στην προσπάθειά του να κάνει αναστροφή στην περιοχή που δένει το Fery Boat . Ο άτυχος οδηγός κατάφερε να απεγκλωβιστεί και να βγεί στην επιφάνεια καλώντας σε βοήθεια.

Επιχειρηματίας της Βασιλικής ανταποκρίθηκε αμέσως πέφτοντας στη θάλασσα αλλά τα νερά ήταν πολύ θολά και στο αυτοκίνητο αιωρούνται διάφορα αντικείμενα. Η μητέρα ήταν αδύνατον να ανοίξει τις πόρτες μέσα στη θάλασσα και πιο δύσκολη έκανε την κατάσταση το γεγονός ότι αιωρούνταν διάφορα αντικείμενα και αποσκευές. Ταυτόχρονα πέσανε κι άλλοι κάτοικοι της Βασιλικής στην θάλασσα και σπάσανε τα τζάμια των παραθύρων αλλά δεν κατάφεραν να τους σώσουν.

Ο οδηγός-τραγικός πατέρας και σύζυγος βρίσκεται στο νοσοκομείο προληπτικά σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση