Σάλος προκλήθηκε ξανά με το συγκεκριμένο Video, το οποίο «γυρίστηκε» στα καμαρίνια ενός σήριαλ στην Κύπρο. Διαβάστε τι δηλώνει σχετικά γνωστός ηθοποιός που έπαιζε στην σειρά.

Πρόκειται για ένα παλιό θέμα, το οποίο επανήλθε στην επικαιρότητα με φρέσκο ρεπορτάζ.

Το θέμα σχετίζεται με περιστατικό που έγινε πριν σχεδόν τέσσερα χρόνια όταν η τηλεόραση της Κύπρου «ΣΙΓΜΑ» είχε στο πρόγραμμά της την κωμική σειρά «Αλλού ξημερωμένοι» που προβλήθηκε μεν στην Κύπρο αλλά γυριζστηκε στην Ελλάδα, σε στούντιο του Παλαιού Φαλήρου. Το showbizcy τότε, με αποκλειστικό ρεπορτάζ έκανε λόγο για δυο πολύ γνωστούς ηθοποιούς που τους τσάκωσαν να βγάζουν τα ματάκια τους στο γύρισμα.

Η είδηση αμέσως είχε γίνει πρώτο θέμα σε όλα τα lifestyle διαδικτυακά έντυπα και blogs καθώς τα ρεπορτάζ έδιναν κι έπαιρναν το ένα μετά το άλλο. Όμως τώρα το όλο σκηνικό το επιβεβαιώνει και ο ηθοποιός Ανδρέας Γεωργίου που ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Σύμφωνα με το showbic.com.cy το κάστ ήταν: Κώστας Δημητρίου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μιχάλης Μαρίνος, Αντρέας Γεωργίου, Θανάσης Ευθυμιάδης, Μαρία Λεκάκη, Ηλιάνα Αραβή, Μένια Αναγνωστοπούλου, Ευαγόρας Θεοδοσίου, Μιχάλης Μουστάκας, Έλλη Κυριακίδου, Ντόρις Κυριακίδου, Πέτρος Σεργάκης, Στέλλα Κωστοπούλου, Έλενα Λιασίδου και η μικρή Εβελίνα.

Τώρα ποιοι ήταν οι άτακτοι αυτό κρατήθηκε επτασφράγιστο, όμως σίγουρα ήταν «παρανομο» ζευγάρι και τους κατέγραψαν ε[ειδή νομιζαν ότι όλοι είχαν φύγει από το πλατό κι ήταν μόνοι τους..

Δείτε το video με το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Star και τις δηλώσεις που έγιναν:

Δείτε ακόμα:

Όλα τα «καυτά» sexy θέματα στο parapolitika.gr