Δυο νέους προορισμούς -με απευθείας πτήσεις- εγκαινίασε η Αegean. Πρόκειται για το Ριάντ (Σαουδική Αραβία) και την Τεχεράνη (Ιράν), που επιλέχθηκαν από την εταιρία στο πλαίσιο της στρατηγικής της για ανάπτυξη προς τη Μέση Ανατολή.

Οι πτήσεις από Αθήνα προς Ριάντ πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, με προγραμματισμένη αναχώρηση στις 23.30 και άφιξη στο Ριάντ την επόμενη ημέρα στις 2.05 (τοπική ώρα). Από Ριάντ οι πτήσεις πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Παρασκευή με αναχώρηση στις 3.45 (τοπική ώρα) και άφιξη στην Αθήνα στις 7.25.

Οι πτήσεις από Αθήνα προς Τεχεράνη πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο με προγραμματισμένη αναχώρηση στις 20.15 και άφιξη στην Τεχεράνη στις 1.10 (τοπική ώρα), ενώ από την Τεχεράνη οι πτήσεις πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή με αναχώρηση στις 2:00 (τοπική ώρα) και άφιξη στην Αθήνα στις 4:30.

«Συνεχίζουμε την πολιτική ανάπτυξης νέων προορισμών προς τη Μέση Ανατολή, τόσο για την αύξηση της εύκολης πρόσβασης των επισκεπτών από αυτές τις αγορές όσο και για την ενίσχυση της λειτουργίας της διασυνδεσιμότητας του κόμβου μας στην Αθήνα. Ελπίζουμε, με προϋπόθεση τη σταθεροποίηση του κλίματος και της οικονομίας, να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και το 2016 με αντίστοιχα βήματα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Aegean Δημ. Γερογιάννης.

Υπενθυμίζεται ότι η Aegean παρέλαβε το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου και τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, τρία καινούργια Α320ceo ανεβάζοντας τον αριθμό των αεροσκαφών της σε 58.