Bροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένουμε για σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και ισχυρές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.