Βροχερός θα είναι ο καιρός και σήμερα, αφού προβλέπονται ισχυρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα με ιδιαίτερη ένταση στον Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει επιπλέον πτώση.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως '8 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και ισχυρές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με παροδικές βροχές και ισχυρές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.