Η Έρη και Λιούμπα Ζώρα είναι οι πολύ όμορφες και ταλαντούχες κόρες του διάσημου της δεκαετίας του ΄70 Σταύρου Zώρα, ο οποίος είχε γράψει και είχε ερμηνεύσει το «Εσένα που σε ξέρω τόσο λίγο».

Αγάπησαν από μικρές την μουσική και δόθηκαν ολοκληρωτικά σε αυτή. H Eρη σπούδασε πιάνο και η Λιούμπα κιθάρα. Έτσι, άφησαν τα ωδεία και τις κλασικές σπουδές της μουσικής, παρτιτούρες και ανέβηκαν στην πίστα, αφού έκτος από τα φωνητικά ταλέντα έχουν και παρουσία.

H Eρη είναι επτά χρόνια στο λαϊκό τραγούδι και η Λιούμπα έξι. Είναι ένα γυναικείο δίδυμο που αρχίζει να έχει την αναγνώριση που του πρέπει. Έχει περάσει καιρός που δυο γυναίκες σαν ένα τα συνδυάζουν όλα, και κορμί και φωνή.

Διπλή μουσική απόλαυση, αλλά και διπλές αποκαλύψεις από τις αδελφές Zώρα, που ξέρουν να κλέβουν τις αντρικές ματιές όπου και εάν εμφανιστούν, αφού γνωρίζουν πως να προκαλούν την αντρική φαντασία.

Τέλος για την ιστορία πρέπει να αναφέρουμε ότι οι εκρηκτικές τραγουδίστριες είναι και ιδιοκτήτριες κέντρου αισθητικής, στο εμπορικό κέντρο «’νοιξη» στου Zωγράφου με τον τίτλο «Erlou».

Απολύστε τες

Γίνε φίλος στο facebook