Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου οδηγήθηκαν λίγα λεπτά μετά τις πέντε το απόγευμα της Κυριακής όλοι οι συλληφθέντες που εμπλέκονται στο φριχτό έγκλημα με θύμα έναν 39χρονο στο ’στρος Κυνουρίας Τρίπολης, η σωρός του οποίου είχε βρεθεί απανθρακωμένη ανήμερα της Παναγίας, σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, στην κοίτη του Τάνου ποταμού.

Εκτός από τον 75χρονο πατέρα του θύματος, για την υπόθεση συνελήφθησαν και κατηγορούνται η 67χρονη μητέρα του θύματος, ο 71χρονος θείος του θύματος κι αδερφός του πατέρα του, η 70χρονη θεία του θύματος και σύζυγος του 71χρονου, καθώς και ο 53χρονος γαμπρός του θύματος και σύζυγος της αδερφής του θύματος.

Εν τω μεταξύ, οι φωτογραφίες των συλληφθέντων αλλά και του αυτοκινήτου στο οποίο παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

      Πατέρας 39χρονου: "Εγώ φταίω για όλα!" Μητέρα 39χρονου: "Εγώ δεν ξέρω τίποτα!"

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας φέρεται να ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς και φέρεται να είναι ο πιο ψύχραιμος από όλη την οικογένεια και έχει αναλάβει την πλήρη ευθύνη του φονικού.

Αντίθετα, η μητέρα του θύματος , η οποία κατηγορείται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση, αρνείται κάθε κατηγορία, έφτασε στα δικαστήρια, φορώντας μαύρα ρούχα και είπε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε το παραμικρό και πως δεν ήταν παρούσα όταν έγινε το φονικό στην αυλή του σπιτιού της.

Την ίδια ώρα, συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του ’στρους με το φριχτό έγκλημα, με κάποιους να υποστηρίζουν πως όντως πατέρας και γιος δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις.

FAMILY.jpg

FAMILY2.jpg

FAMILY3.jpg
FAMILY4.jpg



FAMILY6.jpg

FAMILY8.jpg

FAMILY7.jpg

FAMILY5.jpg

family11.jpg

family13.jpg