Η κηδεία η 23χρονης Ειρήνης Τριανταφύλλου, από το Μεσολόγγι, που έχασε χθες τη ζωή της σε δυστύχημα στα Νέα Μάλγαρα, όταν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με σταθμευμένο φορτηγό, έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα Μεσολογγίου.
Συγκεκριμένα, η άτυχη 23χρονη έχασε τη ζωή της, όπως και η 20χρονη Αγγελική Γρανίτσα, από το Αγρίνιο, στο τραγικό δυστύχημα που συνέβη στο ύψος των Μαλγάρων το μεσημέρι της Τρίτης 7 Ιανουαρίου.
Το κλίμα στο Μεσολόγγι αλλά και το Αγρίνιο είναι εξαιρετικά βαρύ και πένθιμο, για την άδικη απώλεια των δύο νεαρών κοριτσιών, δύο φοιτητριών συγκεκριμένα, που έχασαν τη ζωή τους τόσο τραγικά. Οι άτυχες φοιτήτριες βρήκαν ακαριαίο θάνατο όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με σταθμευμένη νταλίκα. Η νεαρή Αγρινιώτισσα ταξίδευε για να πάει στην Κομοτηνή όπου σπούδαζε στο δεύτερο έτος της Νομικής, ενώ η Μεσολογγίτισσα στο ΑΠΘ.
Σχετικά με το θάνατο της 23χρονης Ειρήνης Τριανταφύλλου, η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην πόλη του Μεσολογγίου καθώς ήταν μια κοπέλα, που εκτός των άλλων ασχολιών της, συνεργαζόταν στενά και με την εφημερίδα ΑΙΧΜΗ.
Στη γειτονιά της 20χρονης Αγρινιώτισσας, της Αγγελικής Γρανίτσα, στην περιοχή του παλαιού νοσοκομείου, η είδηση του θανάτου της έχει πέσει σαν βόμβα και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο και ξαφνικό χαμό ενός νέου και γεμάτου όνειρα κοριτσιού. Η κηδεία της άτυχης φοιτήτριας, γράφει το thebest, θα γίνει αύριο Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου.