Υλικά
Τορτελίνια 250 γρ
Τυρί φέτα 180 γρ
Ελιές ροδέλες 5 κουταλιές σούπας
Ντοματίνια 6
Αγγουράκια 2
Κρεμμύδι 1
Ρίγανη
Άνηθος
Αλάτι
Ελαιόλαδο

Οδηγίες
Βάζουμε τα τορτελίνια σε κατσαρόλα με νερό να βράσουν με βάση τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία. Κόβουμε την φέτα σε μικρά κομματάκια, τα ντοματίνια στα τέσσερα, τα αγγουράκια σε ροδέλες και τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τα βρασμένα και στραγγισμένα τορτελίνια. Προσθέτουμε τις ροδέλες ελιάς, την ρίγανη, το ελαιόλαδο, αλάτι και τον άνηθο και τα ανακατεύουμε καλά.