Κοτόπουλο με κρεμώδη σάλτσα ροκφόρ
Blue-Baked-Chicken
Γεύσεις

Κοτόπουλο με κρεμώδη σάλτσα ροκφόρ

Εύκολα και γρήγορα

Το κοτόπουλο στα καλύτερα του

Υλικά
Στήθος κοτόπουλο 1
Κρέμα γάλακτος 250 γρ
Ροκφόρ 100 γρ τριμμένο
Άνιθο
Αλάτι - πιπέρι
Κονιάκ 1/2 φλυτζάνι καφέ

Οδηγίες
Κόβουμε το στήθος κοτόπουλου σε μικρά κομματάκια και τα αλείφουμε με λίγο λάδι, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε σε τηγάνι. Σε μια κατσαρολίτσα ρίχνουμε ην κρέμα γάλακτος με λίγο αλάτι. Προσθέτουμε το ροκφόρ και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το τυρί .Τέλος ρίχνουμε το κονιάκ και τον άνιθο και το αφήνουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Σερβίρουμε το κοτόπουλο και περιχύνουμε με την σάλτσα.
πηγή:chefoulis.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα