Υλικά
Ζάχαρη 2 φλυτζάνια τσαγιού
Νερό 2 φλυτζάνια τσαγιού
Πορτοκάλι 2 φλυτζάνια τσαγιού φυσικό χυμό

Οδηγίες
Βάζουμε σ’ ένα κατσαρολάκι το νερό και την ζάχαρη και μόλις αρχίσει να βράζει αφήνουμε για ακριβώς 5 λεπτά. Κατεβάζουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει καλά. [ροσθέτουμε τον χυμό πορτοκαλιού. Το βάζουμε στην κατάψυξη και κάθε 2 ώρες το βγάζουμε και το χτυπάμε στο μούλτι. Αυτό το κάνουμε για 3-4 φορές και μετά το διατηρούμε σε ένα πλαστικό τάπερ στην κατάψυξη. Σερβίρουμε την γρανίτα σε ποτήρι ή μπολάκι ανακατεύοντας πριν με ένα πιρούνι.
πηγή:chefoulis.gr