Λαχταριστό μωσαϊκό για τις υπογλυκαιμίες
choco_mos
Γεύσεις

Λαχταριστό μωσαϊκό για τις υπογλυκαιμίες

Για μικρούς και μεγάλους

Συνοδέψτε το με παγωτό βανίλια

Υλικά
250 γρ. (1 1/2 φλυτζ.τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
200 γρ. (1 φλυτζ.τσαγιού) ζάχαρη άχνη
40 γρ. (5 κουτ.σούπας) κονιάκ
50 γρ. (5 1/2 κουτ.σούπας) κακάο
250 γρ. μπισκότα πτι-μπερ
100 γρ. καρύδια (προαιρετικά)
αλουμινόχαρτο ή αντικολλητικό χαρτί

Εκτέλεση
Λιώνουμε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο ή τη μαργαρίνη. Στη συνέχεια προσθέτουμε την άχνη, το κακάο και το κονιάκ και ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.

Προσθέτουμε τα μπισκότα τριμμένα και τα καρύδια και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει, και μόλις σταθεροποιηθεί το απλώνουμε στο αλουμινόχαρτο ή σε άλλο αντικολλητικό χαρτί και το τυλίγουμε σε σχήμα κορμού.

Το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα