Ψωμί ψίχα 2 φέτες (μουλιασμένες στο νερό και καλά στυμένες)
Ξύδι 1 κουταλιά της σούπας
Μουστάρδα 1 κουταλιά της σούπας
Αλάτι-πιπέρι
Οδηγίες
Βάζουμε τον κιμά σε ένα μπολ. Τρίβουμε το κρεμμύδι στον τρίφτη μέσα στο μπολ με τον κιμά και προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, τα αυγά, την φρυγανιά και το ψωμί. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά. Αφήνουμε τον κιμά έτσι ζυμωμένο για 30 λεπτά στο ψυγείο. Τον βγάζουμε και πλάθουμε τα μπιφτέκια ανάλογα το μέγεθος που επιθυμούμε και τα ψήνουμε στον φούρνο για περίπου 30-40 λεπτά . Αν θέλουμε αντί για φούρνο μπορούμε να τα ψήσουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ελαφρώς λαδωμένο , γυρίζοντας τα μπιφτέκια και από τις δύο μεριές μέχρι να ψηθούν σύμφωνα με το πόσο ψημένα τα προτιμάει ο καθένας.
πηγή:chefoulis.gr