Μυρωδάτοι τυροκεφτέδες με γραβιέρα
tyro
Γεύσεις

Μυρωδάτοι τυροκεφτέδες με γραβιέρα

Υλικά

450 γρ. γραβιέρα ή όποιο τυρί προτιμάμε
65 γρ. αλεύρι
1 αυγό
50 γρ. τριμμένη φρυγανιά
ηλιέλαιο για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Σε μπολ ανακατεύουμε τη γραβιέρα με το αλεύρι και το αυγό. Παίρνουμε 2 κ.σ. από το μείγμα και πλάθουμε σε μπαλάκια στο μέγεθος ενός καρυδιού.

Σε ξεχωριστό μπολ ανακατεύουμε τη φρυγανιά με το κεφαλοτύρι και βουτάμε ένα-ένα τα μπαλάκια να παναριστούν καλά.

Τοποθετούμε τις τυροκροκέτες στο ψυγείο για 30 λεπτά ή στην κατάψυξη για 10 λεπτά, μέχρι να δέσουν.
Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο σε τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Όταν κάψει χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά. Τηγανίζουμε τις τυροκροκέτες σε δόσεις, χωρίς να γεμίσουμε το σκεύος, μέχρι να ροδίσουν καλά.

Μεταφέρουμε τις τυροκροκέτες σε πιάτο στρωμένο με απορροφητικό χαρτί πριν τις σερβίρουμε.

Πηγή: mamapeinao.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα