Ένα υπέροχο φαγητό γεμάτο γεύσεις, χρώμα και υγεία είναι αυτό που θα σας πω για σήμερα, γίνεται δε πολύ εύκολα, γρήγορα και ξεκούραστα.

Αρχικά θέλουμε το ψάρι μας, καθαρισμένο και αλατισμένο να μας περιμένει, μετα θέλουμε τα λαχανικά μας, πιπεριά πράσινη και κόκκινη, πατάτες, κολοκυθάκια, μελιτζάνα, και ντομάτες ώριμες, επίσης αλατοπίπερο, θυμάρι και λάδι.

Κόβουμε όλα τα λαχανικά μέτρια κομμάτια, την μελιτζάνα εγω την καθάρισα από την φλούδα της και τα βάζουμε στο σκεύος που θα τα ψήσουμε, εγω έχω κεραμικό με καπάκι, εσείς αν δεν έχετε σκεπαστό σκεύος, μπορείτε να το σκεπάσετε με αλουμινόχαρτο.

Τα αλατοπιπερώνουμε ρίχνουμε το θυμάρι, τα ανακατεύουμε καλά, ρίχνουμε το λάδι, λίγο νεράκι γιατί τα λαχανικά αφήνουν νερό από μόνα τους και τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, για μια ώρα περίπου σκεπασμένα.

Αμέσως μετα τα βγάζουμε και ακουμπάμε επάνω τις τσιπούρες, δυο είχα εγω, βέβαια μπορείτε να το κάνετε και με φέτα ψάρι, η πέρκα κατεψυγμένη, τα λαδώνετε με τα χέρια σας πρώτα, ρίχνετε θυμάρι πιπεράκι, βάζετε το καπάκι και το ξαναβάζετε στον φούρνο για μισή ώρα περίπου, όταν περάσει η μισή ώρα, βγάζετε το καπάκι και αφήνετε να πάρει λίγο χρώμα και είναι έτοιμο.

Δεν έχετε φάει πιο νόστιμα μαγειρεμένο το ψάρι, σερβίρεται με φρέσκο ψωμάκι και λίγο τυρί της αρεσκείας σας, προσωπικά σ αυτό το φαγητό προτιμώ το ανθότυρο….

Κρασάκι; δεν το συζητώ…