Θα κάνουμε ένα πανεύκολο φαγητό πολύ υγιεινό, θρεπτικό,με ψάρι στην λαδόκολλα, κοκκινόψαρο κατεψυγμένο, που μου είπε η φίλη μου η Αγγελική, εσείς βέβαια μπορείτε να βάλετε ότι ψάρι θέλετε απλά πρέπει να είναι μεγαλούτσικο.

Πριν ξεκινήσουμε, ανοίγουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς πάνω κάτω να ζεσταθεί.

Κόβουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα, την βάζουμε στον πάγκο της κουζίνας και την λαδώνουμε ελαφρά, το ψάρι όπως είναι παγωμένο, το συγκεκριμένο το πουλάνε καθαρισμένο, το αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε λίγο ξερό θυμάρι και λίγο ακόμη λάδι, αν σας αρέσει βάζετε κι ένα κομμάτι φρέσκο δεντρολίβανο αν έχετε στην γλάστρα σας, βάλτε επίσης τρεις τέσσερις φέτες λεμόνι.

Το τυλίγουμε καλά με την λαδόκολλα να μην έχει κενά το βάζουμε σ ένα ταψάκι αλουμινένιο, για να το πετάξετε μετά και να μην πλένετε.

Βάζουμε το ψάρι μας στο φούρνο και σε μία ώρα περίπου, θα είναι έτοιμο.

Ανοίγετε την λαδόκολλα προσεκτικά και σερβίρετε το ψάρι στα πιάτα, βγάζοντας την πέτσα του, βγαίνει πολύ εύκολα.

Συνοδεύεται καταπληκτικά με χόρτα βραστά, η λαχανικά βραστά, σαλάτα ωμή, παξιμάδι η ψωμί φρέσκο, λίγες ελίτσες και καλή όρεξη!!!

Μη παραλείψετε λαδολέμονο η μαγιονέζα.

Μαγιονέζα χωρίς αυγά

Θα χρειαστούμε ένα ποτήρι του κρασιού γάλα εβαπορέ, ένα ποτήρι του κρασιού λάδι καλαμποκέλαιο, είναι πιο ελαφρύ για την μαγιονέζα, μια κουταλιά μουστάρδα, χυμό από ένα λεμόνι, ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι.

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μούλτι και τα χτυπάμε δυνατά για λίγα λεπτά, αμέσως θα δούμε την μαγιονέζα να πήζει και να είναι έτοιμη, απλά, υγιεινά και οικονομικά.