Συστατικά

2 μήλα κόκκινα
3 καρότα
40 γρ. τζίντζερ, φρέσκο, καθαρισμένο
200 γρ. παντζάρια, βρασμένα
1 κ.γ. κουρκουμά
πιπέρι
χυμό πορτοκαλιού, από 2 πορτοκάλια
πάγο, για το σερβίρισμα

Μέθοδος Εκτέλεσης

Κόβουμε τα μήλα στα 4 και αφαιρούμε τα κουκούτσια.
Ξεφλουδίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε ακαθόριστα κομμάτια.
Ρίχνουμε στο μπλέντερ τα μήλα, τα καρότα, το τζίντζερ, τα παντζάρια, τον κουρκουμά, το πιπέρι και τον χυμό από τα πορτοκάλια.
Καπακώνουμε το μπλέντερ και χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα για 2-3 λεπτά μέχρι να διαλυθούν όλα τα υλικά. Αν χρειαστεί κι άλλα υγρά προσθέτουμε λίγο χυμό ακόμα.
Σερβίρουμε με πάγο.

Πηγή άρθρου: akispetretzikis.com