Υλικά: 1 1/2 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό, 1/2 μπανάνα σε ροδέλες, 2 σύκα ψιλοκομμένα (φρέσκα ή ξηρά), 1/2 κουταλιά της σούπας καρυδόψιχα χονδροκομμένη, 2-3 ξηρά φρούτα της αρεσκείας (χουρμάδες, βερίκοκα κ.λπ.) ψιλοκομμένα, 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας μέλι

Εκτέλεση: Ρίχνετε το γιαούρτι και τα 2/3 των υλικών στο μπολ σερβιρίσματος και ανακατεύετε. Προσθέτε τα υπόλοιπα όλα τα υλικά από πάνω και σερβίρετε.