Γεμιστά στήθη κοτόπουλου με μπέικον, πιπεριές και ουίσκι
IMG_0732
Γεύσεις

Γεμιστά στήθη κοτόπουλου με μπέικον, πιπεριές και ουίσκι

Με τυρί γκούντα

Υλικά
Στήθη κοτόπουλου 3 
Τυρί γκούντα 6 φέτες ή οποιοδήποτε άλλο τυρί που λιώνει
Κρεμμύδι ξερό 1 1/2
Πιπεριά κόκκινη 1
Πιπεριά κίτρινη 1
Χοιρομέρι 6 φέτες καπνιστό (ή μπέικον)
Μαργαρίνη 2 κουταλιές της σούπας
Αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού
Πιπέρι 1/2 κουταλάκι του γλυκού
Ουίσκι 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού

Οδηγίες
Από τα στήθη αφαιρούμε τα κόκκαλα και τα κόβουμε στα δύο. Με το μαχαίρι κάνουμε μια σχισμή και βάζουμε μέσα μια φέτα τυρί ,μια καπνιστό χοιρομέρι και τα αλατοπιπερώνουμε (αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε και ντομάτα). Κόβουμε σε ροδέλες το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την μαργαρίνη να ζεσταθεί , προσθέτουμε τα στήθη και τα σοτάρουμε. Σβήνουμε με το ουίσκι, μόλις είναι έτοιμα, βγάζουμε τα στήθη και τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα τα κρεμμύδια και τις πιπεριές και τα σοτάρουμε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να μαλακώσουν. Βάζουμε πάλι τα στήθη μέσα στην κατσαρόλα για να ζεσταθούν μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρεται ζεστό.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα