Νόστιμο xοιρινό με πράσα και πιπέρι καγιέν
Μια υπέροχη συνταγή
Υλικά
Χοιρινό κρέας 1 κιλό (σπάλα)
Πράσα 1 κιλό
Ντοματοπολτό 1 κουτάλια σούπας
Ντομάτες 4 μεγάλες τριμμένες
Ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι του νερού
Πιπέρι καγιέν 1 κουταλάκι γλυκού
Πιπέρι 1/2 κουταλάκι γλυκού
Αλάτι
Οδηγίες
Πλένουμε καλά το κρέας και το τεμαχίζουμε σε μικρές μερίδες. Βάζουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας μας. Ρίχνουμε τον ντοματοπολτό και την τριμμένη ντομάτα,τα πιπέρια , το αλάτι και 2 ποτήρια μεγάλα νερό και το αφήνουμε να ψηθεί για 45 λεπτά στην κατσαρόλα ή 20 λεπτά σε χύτρα ταχύτητος. Πλένουμε τα πράσα και τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια (όχι τα φύλλα) και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα . Αφήνουμε να ψηθούν όλα μαζί άλλα 25 λεπτά.
Χοιρινό κρέας 1 κιλό (σπάλα)
Πράσα 1 κιλό
Ντοματοπολτό 1 κουτάλια σούπας
Ντομάτες 4 μεγάλες τριμμένες
Ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι του νερού
Πιπέρι καγιέν 1 κουταλάκι γλυκού
Πιπέρι 1/2 κουταλάκι γλυκού
Αλάτι
Οδηγίες
Πλένουμε καλά το κρέας και το τεμαχίζουμε σε μικρές μερίδες. Βάζουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας μας. Ρίχνουμε τον ντοματοπολτό και την τριμμένη ντομάτα,τα πιπέρια , το αλάτι και 2 ποτήρια μεγάλα νερό και το αφήνουμε να ψηθεί για 45 λεπτά στην κατσαρόλα ή 20 λεπτά σε χύτρα ταχύτητος. Πλένουμε τα πράσα και τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια (όχι τα φύλλα) και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα . Αφήνουμε να ψηθούν όλα μαζί άλλα 25 λεπτά.