Χοιρινό με μουστάρδα, πιπεριές και υπέροχη σάλτσα
Ένα φαγητό με κόκκινες, πράσινες και κίτρινες πιπεριές
Υλικά
Χοιρινό 800γρ (κομμένο σε μπουκίτσες )
Πιπεριά κόκκινη 2 κομμένες σε λωρίδες
Πιπεριά πράσινη 2 κομμένες σε λωρίδες
Πιπεριά κίτρινη 2 κομμένες σε λωρίδες
Μουστάρδα 3 κουταλιές σούπας (πικάντικη)
Ζωμό λαχανικών 1/2 φλυτζάνι τσαγιού
Κρέμα γάλακτος 4 κουταλιές σούπας
Αλάτι - πιπέρι
Οδηγίες
Με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε το χοιρινό και τις πιπεριές σε ένα τηγάνι μέχρι να ροδίσουν.Προσθέτουμε την μουστάρδα και τον ζωμό και ανακατεύουμε. Σιγοψήνουμε για περίπου 30 λεπτά και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Όταν το φαγητό είναι έτοιμο προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Το αφήνουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και σερβίρουμε.
Χοιρινό 800γρ (κομμένο σε μπουκίτσες )
Πιπεριά κόκκινη 2 κομμένες σε λωρίδες
Πιπεριά πράσινη 2 κομμένες σε λωρίδες
Πιπεριά κίτρινη 2 κομμένες σε λωρίδες
Μουστάρδα 3 κουταλιές σούπας (πικάντικη)
Ζωμό λαχανικών 1/2 φλυτζάνι τσαγιού
Κρέμα γάλακτος 4 κουταλιές σούπας
Αλάτι - πιπέρι
Οδηγίες
Με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε το χοιρινό και τις πιπεριές σε ένα τηγάνι μέχρι να ροδίσουν.Προσθέτουμε την μουστάρδα και τον ζωμό και ανακατεύουμε. Σιγοψήνουμε για περίπου 30 λεπτά και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Όταν το φαγητό είναι έτοιμο προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Το αφήνουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και σερβίρουμε.