Μαγκαζίνο Σαββατοκύριακο
Μαγκαζίνο Σαββατοκύριακο Τηλέμαχος Σαντοριναίος
μεγαλο-σαντουιτς-χαμπουργκερ-με-γαλοπουλα-κρεας-ντοματα-γαλοπουλας-188127377
Γεύσεις

Έτσι θα φτιάξετε το πιο ωραίο χάμπουργκερ με γαλοπούλα και σπανάκι

Ένα απολαυστικό σνακ για όλες τις ώρες

Υλικά (για 4 χάμπουργκερ)
1 κιλό κιμά γαλοπούλας
½ κιλό σπανάκι ψιλοκομμένο
2 κ.σ. μπάρμπεκιου σος
2 φέτες ψωμί
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα μαύρο πιπέρι
Λίγη ρίγανη
4 ψωμάκια για χάμπουργκερ
4 φέτες ντομάτας
4 φύλλα μαρουλιού

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το γκριλ για λίγα λεπτά σε μέτρια φωτιά. Αναμιγνύετε σε ένα μπολ τον κιμά γαλοπούλας, το σπανάκι, τη σος μπάρμπεκιου, το αλάτι και το πιπέρι. Μουσκεύετε το ψωμί και το τρίβετε μέσα στο μπολ. Πλάθετε το μίγμα σε 4 μπιφτέκια.

Ψήνετε τα μπιφτέκια για περίπου 10-12 λεπτά γυρίζοντάς τα μία φορά. Τα βάζετε στα ψωμάκια και προσθέτετε τις ροδέλες ντομάτας και το μαρούλι. Για πιο τραγανή γεύση, ζεστάνετε τα φύλλα από το μαρούλι στο φούρνο, λίγο πριν τα προσθέσετε στο χάμπουργκερ.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα