Υλικά

200 γρ. Ζάχαρη
150 γρ. Βούτυρο
2 Αυγά
150 γρ. Γιαούρτι
200 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
40 γρ. Κακάο
10 γρ. Baking Powder
1 Βανίλια

Εκτέλεση

Βήμα 1
Κοσκινίζετε το Αλεύρι μαζί με το Κακάο και το Baking Powder.

Βήμα 2
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180ºC.

Βήμα 3
Χτυπάτε στο μίξερ το Βούτυρο με τη Ζάχαρη για περίπου 3 λεπτά, μέχρι να αφρατέψουν, και προσθέτετε το ένα Αυγό και αφού τα χτυπήσετε για άλλα 3 λεπτά, ρίχνετε και το άλλο Αυγό. Χτυπάτε για άλλα 3 λεπτά. Χαμηλώνετε την ταχύτητα του μίξερ και ρίχνετε τη Βανίλια, το Γιαούρτι και μετά προσθέτετε λίγο-λίγο το Αλεύρι, το Κακάο και το Baking Powder και χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Βήμα 4
Ψήνετε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα στο φούρνο στους 180ºC για 40-45 λεπτά.


Πηγή: mageirevoumeparea.gr