Υλικά

500 γρ. Ριγκατόνι
2 φλιτζάνια Σάλτσα Ντομάτας
250 γρ. Ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια
1 κόκκινη Πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
200 γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
200 γρ. Γραβιέρα τριμμένη
Λίγο Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράζετε τα Ριγκατόνι έτσι ώστε να γίνουν al dente (όχι πολύ βρασμένα) και προθερμαίνετε το φούρνο στους 200ο C.

Βήμα 2
Απλώνετε τα μισά Ζυμαρικά σε ένα πυρίμαχο σκεύος, ρίχνετε από πάνω τη μισή Σάλτσα Ντομάτας και από πάνω τους επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα Ριγκατόνι και την υπόλοιπη Σάλτσα. Τα ραντίζετε με λίγο Ελαιόλαδο και τα ανακατεύετε. Ρίχνετε μέσα το Ζαμπόν και την Πιπεριά και ανακατεύετε πολύ καλά όλα τα υλικά.

Βήμα 3
Πασπαλίζετε τα Ριγκατόνι με το Κεφαλοτύρι και τη Γραβιέρα. Τα ψήνετε για 30 λεπτά, μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να δημιουργηθεί μία ελαφριά κρούστα. Καλή σας Όρεξη!


Πηγή: mageirevoumeparea.gr