Κοτόπουλο με ντοματίνια και μουστάρδα
Ένα νόστιμο φαγητό με θυμάρι
Υλικά:
4 φιλέτα κοτόπουλου
2 κουτ. σούπας λάδι
150 γρ.κασέρι χοντροτριμμένο
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
3 κουτ. σούπας γάλα
200 γρ. ντοματίνια
1/2 κουτ. γλυκού θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Ανακατεύουμε σε μπολ το γάλα, τη μουστάρδα, το τριμμένο τυρί, αλάτι και πιπέρι.Αλείφουμε με λάδι ένα ταψάκι στρωμένο με λαδόκολα. Αλατοπιπερώνουμε καλά τα φιλέτα και τα απλώνουμε στο ταψί. Μοιράζουμε σε κάθε φιλέτο το μείγμα του τυριού πιέζοντας απαλά. Στο πλάι του ταψιού, βάζουμε τα ντοματίνια πασπαλισμένα με το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι. Ψήνουμε για 25-30 λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν τα φιλέτα. Σερβίρουμε με πιλάφι.
4 φιλέτα κοτόπουλου
2 κουτ. σούπας λάδι
150 γρ.κασέρι χοντροτριμμένο
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
3 κουτ. σούπας γάλα
200 γρ. ντοματίνια
1/2 κουτ. γλυκού θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Ανακατεύουμε σε μπολ το γάλα, τη μουστάρδα, το τριμμένο τυρί, αλάτι και πιπέρι.Αλείφουμε με λάδι ένα ταψάκι στρωμένο με λαδόκολα. Αλατοπιπερώνουμε καλά τα φιλέτα και τα απλώνουμε στο ταψί. Μοιράζουμε σε κάθε φιλέτο το μείγμα του τυριού πιέζοντας απαλά. Στο πλάι του ταψιού, βάζουμε τα ντοματίνια πασπαλισμένα με το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι. Ψήνουμε για 25-30 λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν τα φιλέτα. Σερβίρουμε με πιλάφι.