Υλικά:

1/4 φλιτζάνι ξίδι
1/2 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο
1 καρπούζι, κομμένο σε κύβους
115 γραμμάρια τριμμένη φέτα
Αλάτι, Πιπέρι

Εκτέλεση

Βάλτε το ξίδι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ και ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν καλά. Έπειτα ρίχνετε μέσα το καρπούζι και τη φέτα. Περιχύνετε με λίγο από το dressing, ανακατεύετε και σερβίρετε.