Υλικά:

2 μπανάνες ώριμες
2 κ.σ. μέλι
1/2 κ.γ. βανίλια υγρή
170 ml γάλα καρύδας
350 γρ. φράουλες,

Εκτέλεση:

Κόβουμε τις μπανάνες και τις φράουλες σε μικρά κομματάκια και τα βάζουμε στη κατάψυξη αποβραδίς. Βάζουμε επίσης το γάλα καρύδας στο ψυγείο,να είναι καλά παγωμένο ή για λίγη ώρα στη κατάψυξη. 10′-15′ πριν φτιάξω το παγωτό, βγάζουμε τα φρούτα απ’τη κατάψυξη. Στη συνέχεια τα αλέθουμε, σε δύο δόσεις στο multi. Καταψύξτε και σερβίρετε.