Yλικά (για 12 άτομα)


• 1 μεγάλο κουτί ζαχαρούχο γάλα
• 1 μεγάλο κουτί γάλα εβαπορέ
• 400 γρ. κρέμα γάλακτος σε σκόνη (υποκατάστατο)
• 400 γρ. κρέμα γάλακτος
• 1/2 κουταλάκι βανίλια
• 1 φλιτζάνι σταφίδες ξανθές (σουλτανίνα)

Eκτέλεση


Xτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ (εκτός από τις σταφίδες ), μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτουμε τις σταφίδες και τα ανακατεύουμε με κουτάλι. Bάζουμε το μείγμα σε δοχείο παγωτού και το αφήνουμε στην κατάψυξη τουλάχιστον 8 ώρες.