Υλικά

1 κιλό χαλβά
150 γραμμ. αμύγδαλα χοντροκομμένα και καβουρντισμένα
200 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα 55% κακάο
100 γραμμ σησαμέλαιο
¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
σουσάμι

Εκτέλεση


Κόβουμε τον χαλβά σε κυβάκια και τον τοποθετούμε σε ένα μπολ μαζί με τα αμύγδαλα. Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα, αφήνουμε να πέσει λίγο η θερμοκρασία της, τη ρίχνουμε στο μπολ με το χαλβά και προσθέτουμε το σησαμέλαιο μαζί με την κανέλα και το ξύσμα πορτοκαλιού.

Ανακατεύουμε καλά το μίγμα. Στο τέλος πλάθουμε το μίγμα σε σχήμα φρατζόλας, πασπαλίζουμε την επιφάνεια με σουσάμι, το τυλίγουμε με λαδόκολα όπως κάνουμε με τον κορμό και το αφήνουμε να παγώσει στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες.