Μπουρεκάκια με τυρί: Μια εύκολη συνταγή για το Κυριακάτικο τραπέζι
Με πιπεριά και μοσχοκάρυδο
Υλικά
150 γραμμάρια τριμμένη φέτα150 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
2 αυγά
Αλάτι
πιπέρι
μοσχοκάρυδο
1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 βαζάκι πιπεριές Φλωρίνης
150 γραμμάρια τριμμένο κασέρι
Εκτέλεση
Στραγγίζετε καλά τις πιπεριές Φλωρίνης και τις κόβετε μικρά κομμάτια. Τις ανακατεύετε με τα τυριά και τα μπαχαρικά σε ένα μπολ. Κόβετε το φύλλο κρούστας σε μεγάλα τετράγωνα, τοποθετείτε στο κέντρο τη γέμιση και τυλίγετe κυλινδρικά. Αλείφετε με το αυγό. Ψήνετε για 15 με 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 185 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.