Ο Τίμος Ζαχαράτος, ο σεφ της εκπομπής Πάμε Δανάη, μας προτείνει καθημερινά τις πιο λαχταριστές συνταγές που δίνουν έξτρα γεύση στο τραπέζι μας.

Για τη σημερινή συνταγή θα χρειαστείτε:

Για το φύλλο κουρού
150 γρ. βούτυρο παγωμένο
1 ασπράδι
2 αυγά
70 γρ. γιαούρτι
240 γρ. αλεύρι γ.οχ.
70 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
30 γρ. ζάχαρη

Για τη γέμιση
200 γρ. ανθότυρο
200 γρ. φέτα
140 γρ. κασέρι
200 γρ. μανιτάρια πλευρωτούς
Θυμάρι
Ρίγανη
Δυόσμος
Ελαιόλαδο

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής