Υλικά

500γρ. χοιρινό φιλέτο
200γρ. μανιτάρια φρέσκα λευκά
½ τεμ. κρεμμύδι
50ml κονιάκ
100ml βούτυρο κλαριφιέ
80γρ. παρμεζάνα τριμμένη
200ml κρέμα γάλακτος
φρέσκο θυμάρι
αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες

Κόβουμε το χοιρινό φιλέτο σε φέτες. Κόβουμε το κρεμμύδι ασέ και τα μανιτάρια εμινσέ. Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε βούτυρο κλαριφιέ και σοτάρουμε τα χοιρινά φιλέτα.

Μόλις ψηθούν τα αφαιρούμε από το τηγάνι, προσθέτουμε λίγο βούτυρο κλαριφιέ και σοτάρουμε κατά σειρά πρώτα τα μανιτάρια και στη συνέχεια το κρεμμύδι. Σβήνουμε με κονιάκ και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
Τοποθετούμε τα χοιρινά φιλέτα μέσα στο τηγάνι, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.

Αρωματίζουμε με το φρέσκο θυμάρι. Προσθέτουμε την παρμεζάνα και αφαιρούμε από τη φωτιά.

Σερβίρουμε με ρύζι πιλάφι ή πατάτες τηγανιτές.