Υλικά

6 φιλέτα κοτόπουλο
1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ
150 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φετάκια
2 πράσα κομμένα σε ροδέλες
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι φρέσκo ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
κρασί λευκό
150 ml κρέμα γάλακτος
αλάτι
πιπέρι
60 γρ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα

Εκτέλεση


Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα κοτόπουλου και τα πασπαλίζετε ελαφρά με κορν φλάουρ. Ζεσταίνετε σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι το βούτυρο μαζί με το ελαιόλαδο και τηγανίζετε τα φιλέτα μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές τους.Βγάζετε τα φιλέτα από το τηγάνι και ρίχνετε μέσα τα μανιτάρια, τα πράσα και το κρεμμύδι. Τα σοτάρετε μέχρι τα υγρά τους να εξατμισθούν. Πασπαλίζετε με αλατοπίπερο και προσθέτετε το κρασί. Βράζετε πάλι μέχρι να εξατμισθεί το κρασί και προσθέτετε στο τέλος την κρέμα γάλακτος, το μαϊντανό και το τυρί. Ανακατεύετε καλά.

Προς το τέλος βάζετε μέσα στη σάλτσα τα φιλέτα κοτόπουλου για να πάρουν γεύση. Σερβίρετε με πουρέ ή πιλάφι.