Υλικά

200 γρ. κουβερτούρα με περίπου 70% κακάο
2 αβοκάντο, ξεφλουδισμένα και χωρίς το κουκούτσι (το καθαρό βάρος πρέπει να είναι 300 γρ.)
250 γρ. τρούφα ή καβουρδισμένα αμύγδαλα για επικάλυψη

Εκτέλεση


Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και αφήνουμε λίγο να πέσει η θερμοκρασία της. Βάζουμε τη λιωμένη σοκολάτα και το αβοκάντο σε ένα μπλέντερ και αναμειγνύουμε έως ότου τα υλικά ομογενοποιηθούν. Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι, το καλύπτουμε με μεμβράνη και το τοποθετούμε στο ψυγείο έως ότου σφίξει (2-3 ώρες). 

Πλάθουμε μικρές τρούφες και τις ρολάρουμε στην τρούφα μέχρι να καλυφθούν εντελώς.