Υλικά

100 γρ. μαργαρίνη
100 γρ. Ζάχαρη άχνη
1 φακελάκι βανίλια
300 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα τριμμένη
125 γρ. Ξανθές σταφίδες
250 γρ.τρούφα σοκολάτας

Εκτέλεση


Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο να αφρατέψει και προσθέτουμε, συνεχίζοντας το χτύπημα, τη ζάχαρη άχνη, τη βανίλια, τη σοκολάτα. Τέλος ρίχνουμε τις σταφίδες και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο. Όταν κρυώσει κάνουμε μικρές μπαλίτσες και τις τυλίγουμε στη τρούφα σοκολάτας. Διατηρούμε τις τρούφες στο ψυγείο.