Υλικά

1 ώριμη μπανάνα
2 αβγά
1/4 του φλιτζανιού αλεύρι

Εκτέλεση

Πολτοποιούμε τη μπανάνα στο μπλέντερ, ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. 

Ζεσταίνουμε την κρεπιέρα ή βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι πολύ λίγο βούτυρο να κάψει. Με μια κουτάλα παίρνουμε μείγμα και το ρίχνουμε στην κρεπιέρα ή τηγάνι, σχηματίζοντας μικρούς κύκλους.

Μόλις ψηθεί από τη μία πλευρά, γυρίζουμε την τηγανίτα από την άλλη. Γαρνίρουμε με ό,τι θέλουμε και τις τρώμε.